Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Måndag!

…. Idag börjar jag med healing ute hos Inez i Latikberg… En sällsam upplevelse som säkert får spännande fortsättning. Märker redan av en förändring . Moses , min katt som annars inte är så mycket för att sitta i knä och så, gärna vara i närheten men inngen kroppskontakt , ligger som klistrad på mig och har gjort så sedan jag kom hem. Undras just om han känner av ändrade energier ? :)))

Börjar samla på mig kartonger till flytten och rensa ut i lådor och skåp…  Här ska vi anamma FengShui …Grejjer  som inte använts det senaste året ska bort… och trots mina samlar gener så ska jag vara stenhård i min attityd nu och jag vet att jag är ivrigt uppbackad av maken i det fallet…

 

Ser också att Maria Kristoffersson i populistisk anda plötsligt har åsikter om Gläntan i Vilhelmina. ( Är jag förvånad ? Nej inte alls )

Vi står med en vansinnigt tuff ekonomisk situation där vi är tvungna att lyfta på alla stenar för att hitta vägar att komma i balans med budget Det är lätt att säga att man borde kunna spara på något annat. Alla har åsikter om just sitt specifika område och varför det ska lämnas orört.  Men man har inga förslag på  vad som ska sparas ISTÄLLET. Kontentan av detta resonemang blir att vi inte skulle få ihop en budget i balans  

Vi socialdemokrater har valt att avyttra lokaler framför personal och det innebär en del förändringar i verksamheterna. Ingen lämnas orörd. Vårt syfte är attvi istället för att lägga pengar på stora lokalytor kan lägga dom pengar på vård och omsorg.

Jag tycker att Maria ska läsa på innan hon gör uttalanden .

2 kommentarer

  1. Gunilla Isaksson

    Healing låter spännande. Jag har provat alal möjliga alternativa vägar för att må bra men aldrig Healing. Och du …..vad det gäller att samla elelr kasta är jag likadan men ibland måste man behärska sig. Hur tror du mitt hus sett ut om jag sparat allt jag ansåg skulle vara användbart när vi städat ut saker i mammas hus. Tur att det fanns en klok person o i närheten som sa till oss att tänka oss för i sparandet.

  2. Kristina Norman

    Svar till Gunilla Isaksson (2012-09-19 12:39)
    Hej Gunilla!
    Jo, det var en speciell upplevelse… vet inte om det var själva behandlingen eller o det var Inez som omger sig med en välgörande aura men jag kände mig märkligt avstressad när jag åkte hem … Klart positiv upplevelse i vilket fall !
    Och samla ”bra- att -ha -saker” är nånting som sitter i mina gener sen flera generationer tillbaka så det är svårt att göra nått åt.jag brukar säga att jag har en inbyggd sakmagnet. Saker bara kommer till mig av sig självt ibland…:)
    Nu ska det rensas ut …Allt som inte använts på ett år ska bort …men liiite separationsångest har man allt :)))

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.