Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Sucka mitt hjärta …men brist ej!

Vilhelminabloggen, som jag (och fler med mig )har kallat för Grannbloggen, har gått ihop med Lokaltidningen och startat "Inlandsbloggen". Det har säkert inte undgått någon eftersom vi har fått specifika reklam blad i våra brevlådor om denna Lyckliga tilldragelse…

Vi som tidigare varit bloggare på Vilhelminabloggen har genom olika media , bla Facebook fått en inbjudan om att  återigen koppla upp oss i denna bloggportal som i stort set verkar vara likadan som innan, men med ett nytt namn.

Anledningen till att många oss slutade att blogga på VB var att vi upplevde en mycket ojämn och orättvis bedömning av våra inlägg och en djupt orättvis behandling av oss som skribenter. Vissa skribenter kunde skriva vad som helst och andra blev avstängda mer eller mindre enbart pga av sin existens.

När vi så får en inbjudan att delta igen så vill man förstås, vis från tidigare erfarenheter, ha klart vilka premisser som gäller för ev. framtida bloggande inom den portalen, och därför skickas en allmän förfrågan till inlandsbloggens admin…  Hur ställer man sig till bloggar som innehåller kränkningar och felaktigheter. Och hur hanterar man det som blir fel ? Åke Nilsson tar sig an den uppgiften å’ allas våra vägar.

Vi får till svar från admin att varje bloggare är sin egen utgivare och att om man finner kränkningar och eller fel  i den enskilda bloggen så är en polisanmälan det gängse sättet att komma tillrätta med felet… om polisen anser att bloggen innehåller felakttigheter som man kan anmärka på så tar dom kontakt med bloggportalens utgivare som i sin tur har att avgöra hur man ska behandla den uppkomna frågan… ( = helt enkelt ta bort skiten )

En av de mera frekventa skribenterna på tidigare Vilhelminabloggen och numera Inlandsbloggen, har nu tagit del av den mejlväxling som förekommit mellan Åke Nilsson och Inlandsbloggens admin.  Men som vanligt så har herrn ifråga totalt missuppfattat hela frågeställningen och situationen och fått för sig  att mejlväxlingen handlar om att Åke Nilsson ska polisanmäla honom.

Kanske han nånstans längst inne i sitt svarta hjärta, känner med sig och räds att hans handlingar i form av återkommande missledande, missinformation och direkta lögner, till slut ska få de konsekvenser dom förtjänar ?

Eller är det kanske tom så att inlandsbloggens admin har fått uppfattningen att en polisanmälan var i antågande ????

Vad vet jag ?

Kanske hans skriverier också förtjänar en polisanmälan? Han är sannerligen ute och tassar i gråzonerna när det gäller kränkningar och lögner. Det tycker jag men i det här fallet är det inte mitt beslut !

Men … Man får väl ha överseende som min mormor sa … Dom vet inte bättre!

SÅ KAN DET BLI!

 

http://vilhelminasossarna.bloggo.nu/Regler-pa-inlandsbloggen-olika-pga-partitillhorighet/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.