Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

S Distriktskongress …

… huserar i år i Umeå, och på lördag-söndag är det dags. 11 debattsugna och taggade socialdemokrater från Vilhelmina åker på lördagmorgon med buss för att ta del av de sedvanliga handlingar som hör till distriktkongressen viktiga beslut, motioner, mm. Jag är en av dem som har den stora glädjen att få delta i år och håller således på att läsa in mig på materielet som jag fått mig tillskickat.

I övrigt så håller vi Socialdemokrater på att bilda oss med en studiecirkel om EU, och vi kommer framöver att bl.a. att bjuda på ”Sossekaffe ” på COOP och dela ut brochyrer om EU och det kommande valet den 25 maj.dåkan man också passa på att köpa Sosselotter med dragning på 1 maj.

1 Maj går i år under devisen ” INGEN UNG UTAN JOBB” och vi kommer att fira med en helgdag för hela familjen på Folkets Hus. mera information om detta kommer framöver.

Visste du att 8 av 10 ärenden i Riksdagen och 6 av 10 ärenden i kommunfullmäktige är redan beslutade i EU. Du kan påverka genom att går och rösta i EUvalet den 25 maj. Rösta rött!

 

 

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.