Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Tänkvärda ord…

…som från början var ett FB -inlägg och skrevs av  Christian Thoren, kan man läsa här….

” Först av allt ska just din röst, tillsammans med min och andras, avgöra vilka människor som ska ta hand om vårt lands finanser och förutsättningar för oss medborgare.

Ta nu en rejäl titt på SD:s företrädare.

Vill du att det är just de här människorna som ska vara med och driva företaget Sverige? Tror du att det är en lätt uppgift?

Tror du på allvar att det räcker med en ambition att göra livet surare för flyktingar och andra invandrare för navigera Sverige framgångsrikt i en komplicerad internationell ekonomi och politik?

 

Fundera noga på det innan du släpper ner din röst i blåsippeurnan. Sen tittar vi på vilka mekanismer du är med och sätter i rullning när du bidrar till normaliseringen av ett vi-och-dom-tänkande utifrån etnicitet, religion och läggning. Jag säger inte att du är rasist men det händer grejer när man börjar sortera folk.

Och det kan gå fort.”…..

http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/politik/article19421927.ab

 

 

”För övrigt anser jag att Sverigedemokraterna är rasister! ”

 

2 kommentarer

  1. Gunnar Karlsson

    Det är nog inte bara SD:are som är rasister skulle jag drista mig att säga.Jag tror nämligen att de flesta människor är rasister. varför ? Ja det lämnar jag till var och en att fundera över . Att servera lösningar på fat gillar jag inte. Så sätt fart på dom grå nu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.