Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Budget

På fullmäktige i måndags kunde man fastslå nästa års budget. Det blev ett samarbete med Politiskt Alternativ. En bra överenskommelse om nån frågar mig. Nu kan personalen jobba på i lugn och ro. Mer om detta jan du läsa i Magnus blogg 

Men som vanligt…. Tyvärr …så finns det en del som fortsättningsvis försöker sprida villfarelser (ibland direkta lögner) i sin blogg, och ständigt försöka så split i det samarbetsklimat som vi äntligen har uppnått.  Att behöva lägga ner tid och energi på att ständigt lägga ut förklaringar, tillrättalägganden och bemöta direkta lögner från det hållet, är en tråkig men tyvärr nödvändig del av vardagen.

Här nedan kommer den senaste.

Väl skrivet och beskrivet! Håll till godo!

http://vilhelminasossarna.bloggo.nu/Maria-Kristofferssons-korta-minne/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.