Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Bråda dagar

Vårt kommunalråd Magnus Johansson rapporterar kontinuerligt om sin vardag.

Hektiska dagar helt säkert, men också mycket mycket intressant.

HÄR kan du läsa om de senaste dagarnas uppdrag.

 

I övrigt har vi startat årets WWW i Vilhelmina.

En spännande och fantastiskt rolig helg väntar alltså.

De traditionella isstolpsittarna är på plats sen igårkväll. (På söndag ser vi vem som är årets tuffaste och vinnare av 20000kr) Bröllop i iskyrkan på lördag, dop i iskyrkan på söndag, knallemarknad+  en massa andra skojiga aktiviteter.

På lördag får vi dessutom besök av kungen, som med anledning av vi firar att det är 100 år sen Inlandsbanan kom till Vilhelmina, förärar oss med ett besök. Han kommer intuffande med ett ånglok från Storumans Ångloksförening  vid 13.30 tiden. Då hoppas vi förstås att alla som har möjlighet, vill och kan ska komma ner till järnvägsstationen och hälsa på honom.

Den här helgen blir alltså ett av årets absoluta höjdpunkter. Jag läser och hör att många hemvändare och andra besökare har checkat in på ”Plassn”, just den här helgen. Själv kommer jag att ha huset fullt.

Så vi förväntar oss ett ordentligt drag. 😉

Socialdemokraterna finns förstås ute på lördagen på marknadsområdet. Vi har godis och lotteri med trevliga vinster. Kom gärna förbi och snacka framtid med oss då.

IMG_6192

 

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.