Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Sd företrädare

Etiketter: , ,

7 kommentarer

  1. Maria Skiddi

    Lotten,
    eller så ÄR tomten ”stenad”…det var inte sååå många år sedan som man skämtade om att barn trodde det var Kalle Anka som fyllde år på julafton…hehe.

  2. Lotten Lindström

    Ja, vad vet man! Med tanke på den mannens (tomtens, alltså!) tjänstgöringsschema på julafton, så vore det underligt om han inte gick på amfetamin! Snart anklagas väl den muslimska världen för att ha ätit Rudolf med röda mulen, också.

  3. Lotten Lindström

    Nä, jag tror inte att det finns kollektivavtal i tomteverkstan! Möjligen, möjligen kan han ha någon form av fallskärm, men jag tror att han är tokrökt om han inte levererar i tid! Det blir nog på sin höjd någon liten pension och ett tält, knappast några littorinbelopp!

  4. Maria Skiddi

    Han får slakta en ren å hoppas att han inte blir för fet för skorstenen till nästa Jul;-) förresten kan han ju vara en j-a skitstövels som arbetsledare för smånissarna =O åxå…å barna, di barna…de får sluta kräva så mycket!! Å päronen att sluta gå med på alla krav..

    Ack ack…minns den goda tanken! å att klappen ska vara hemmagjord, åsså ska man ju klappa på dörrn ,springa iväg innan klappägaren öppnar=) Gonatt!

    Snart börjar klappjakten igen för många barnfamiljer..

  5. Lotten Lindström

    Jojo, nu när vi andra börjar lägga på hösthullet är det dags för tomten att se till att bli lagom tjock, för att inte skorstensäventyren ska ta en ände med förskräckelse!

    Så sant som det är sagt, för oaktat traditioner och barnatro, så är brukar det ju krävas att det är någon som går tomtens ärenden, för att klapparna ska finnas till hands på julafton! Oavsett om man firar jul för att tomten finns, eller inte… 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.