Amerikanska poliser

Hej jag pratade  med en polare som just har blivit klar polis och fått sin plats som han ska göra sin första tjänst på.Då började jag tänka på mitt möte med den amerikanska polisen.Det här hände för en massa års sen typ 1992.Jag var på semester i Miami florida jag blev bra kommpis med pesonalen i baren =) Så en kväll undrade dom om jag ville hänga med några av dom till en klubb dit dom brukade gå efter dom jobbat klart.Själv klart sa jag skulle ju va kul och kolla vars dom brukar hänga oxå var jagrätt förtjust i en av tjejerna där. Så vi hoppar in i ett par bilar oxå bär det av ut i natten.

Klubben låg typ mitt ute i ingen stans men den var stor det fanns 500 parkerings platser där.Vi gick in och hade en rå kul natt.Efter ett par timmar var det så dax att fara hem.Jag och minna nya vänner började gå ut jag tänkte det är bäst man går på muggen innan vi far hem med tanke på alla öl.Men den tanken strök ja fort kön till muggen va enorm så jag gick ut. Jag tänkte jag gör som vi gör hemma i sverige.

Så jag lunkar ut på parkeringen en bit bort från bilarna ´ställer mej där brevid en stor palm och pinkar.Det är bäcksvart ute men helt plötsligt blir allt vit och rå ljust

Ja vad i H…. är det där sen ser jag att det är en polis bil med sökar lyckta som står halv gömd längs bort på parkeringen. Polisen sätter på blå ljusen men inte sirrenerna kör sakta fam mot mej.Samtidigt som polisen kliver ut kommer mina  nya vänner springande så fort dom kommer fram börjar dom ursäkta mej.Polisen kliver ur ställer sig och tittar på oss han ser inte glad ut så alla tysnar. Han tittar på mej och säger. What the hell is wrong whit you

Minna polare svarar Sorry officer his from sweden he dosen no better

Polisen svarar. I dont give a damm in amerika we dont piss in the parkinglot

Jag säger Im very sorry i didint meen to break any laws. In sweden its not a big deal we do it all the time Samtidigt som jag försöker se så nyckter ut jag bara kan

Polisen svara.Well What can i say Sweden most be a piss country then.You got 15sec to get out of my sight Drive safe but dont stop for a piss

7sec senare sitter vi alla i bilen och kör försiktigt hem utan pink paus

 

2 kommentarer

  1. Spankywhip Dellamorte

    Tjenare!
    Tack för titten och kommentaren. Alltid kul med nya ansikten 🙂

    Måste dock erkänna att jag har redan snokat här hos dig sen du skrev första inlägget, men är däremot dålig på att lämna en kommentar. Får nog ta o bättra mig 😉
    Ha det gott så länge o välkommen tillbaks!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.