Ute med jobbet

I kväll har jag varit ute med jobbet tyvär ska jag jobba i morrn så det fick bli en lugn kväll. Vi var på operan åt buffe den var helt okej.Sen for vi på harrys tog nån öl.Men vem ser jag där jo min favorit bloggerska lotta.Ni vet hon som skadade ryggen i thailand.Och det måste jag och ursäkta mitt språk FAN vilken kvinna hon ser rå bra ut.Och verkar jätte trevlig.Kul att träffa henne.Nä nu är det nog bäst att ta snutte filten och krypa i säng ska sitta i traktorn i morrn kl8 och fara till nordmaling.Keep the faith

En kommentar

  1. Lotta Engman

    Hejsan!

    Tack för den fina komplimangen här på bloggen, det värmde verkligen. Det är så roligt när läsare kommer fram och hälsar, speciellt om det är stiliga sådana 😉 Hoppas du hade en trevlig kväll och att det inte blir allt för jobbigt att kliva upp imorrn 😀

    Kram kram Lotta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.