ler hemlighetsfullt

Jag är lycklig, jag får leva mitt liv precis som jag vill, jag har ett jobb jag trivs väldigt bramed, jag har folk att umgås med, och jag har folk runt mig som skiter i allt skit snack och falska rykten som min ex man och hans nya sprider om mig, alla står på min "sida" och säger att jag är stark och extremt duktig och modig framför allt, det är underbart att höra.

Jag jobbar bara 2 dagar denna vecka och en dag är redan avklarad så det är bara imorgon kvar, sen är jag ledig, på lördag vet jag att vi ska fara till lycksele på motorveckan, sen vet jag inte. Men det blir nog roligt.

sen är jag väl lite lycklig oxå för att jag börjat få känslor för en person och jag tror de är besvarade, vi har inte pratat så mycket om det, men imorse innan jag skulle på jobbet så låg vi och kramades och myste och jag ville inte lämna sängen, så jag blev lite sen på jobbet, men det var värt det. Tänka sig att det finns fina killar oxå, fina killar som kan tycka om mig, hittills har jag ju dragit nitlotter hela tiden när det gäller killar, men nu kanske jag får högsta vinsten…………….

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.