Naken utan papper och penna!

Jag älskar att teckna. Papper och penna för mig=lycka!

Ritar, skissar och "kluddar" mönster och figurer, det är en sån härlig och tillfredsställande känsla att bara skapa förutsättningslöst, och PLÖTSLIGT dyker en figur upp som blir en karaktär med namn, budskap och ett sammanhang där de hör hemma. De sparas alltid till framtida projekt. Mina mönster sparas även de till framtida utsmyckning av böcker jag vill skriva.

Ofta ligger det papper och penna vid sängen, framför TV:n, i köket, i jackfickorna och i min älskade ryggsäck.

Man vet ju aldrig när man kommer på nåt smart, en idè eller fundering som är värd att dokumenteras. Och det finns ju faktiskt andra än jag själv, i TV-program eller levande livet som är kloka, visa och säger bra saker och jag vill verkligen komma ihåg det som sägs.

Citaten och klokskapen använder jag som inspiration till mina bilder och ibland händer det att en bild jag ritat "drar till sig" ett befintligt citat (som jag har nedskrivet nånstans!) Som tur är har jag ett antal citatböcker i bokhyllan som jag kan använda mig av som en reserv när mina lappar fått fötter.

Jag har kommit så pass långt i utvecklingen av mina bilder att igenkänningsfaktorn är stor. Många känner igen mina bilder och vykort och det är jättekul, då har jag verkligen hittat MIN stil och mitt uttrycksätt. Att bilderna dessutom innehåller citat eller tänkvärda budskap är mycket uppskattat och jag får mycket beröm.

 

 Upplev glädjen av att skapa-förutsättningslöst!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.