Jag – en periodare

Återigen har jag gjort ett långt uppehåll med att skriva och vara aktiv med sociala medier. Varför har jag frågat mig. Det jag kommit fram till att jag inte funnit mycket av intresse att dela med mig av, söker ständigt nytt men nyss insett att det som känns gammalt och färdigtänkt för mig kan vara nytt och intressant för andra.

Just nu är jag ute på en liten föreläsningsturne på tre dagar. Jag pratar om "Konsten att uppnå Vardagslycka". Grunden till detta las för ca 15 år sedan. Det är en del av mig dessa tankar och funderingar, men igår kväll i Ö-vik så slog det mig att för vissa av åhörarna, eller kanske för de flesta var detta sätt att se Vardagslycka något nytt och intressant.

Det är lätt att glömma bort allt bra som vi har och kan dela med oss av. Det ironiska är att det är precis det jag pratar om… uppskatta det du har och kan, visa dig, dela med dig, du duger som du är… ect…och så blir jag blind för det själv emellanåt. Kan bara skratta åt mig själv, vara tacksam över att jag inte är perfekt och gå vidare med ännu en självinsikt och lärdom.

Nu känner jag mig inspirerad och sugen på att blogga ett tag och vill dela med mig att ett fantastiskt klipp från Seinfelt när George inser att alla val han hitintills gjort i livet har inte lett honom dit han önskar. Ett roligt men tänkvärt klipp – väl värt att reflektera runt.

TYVÄRR… inget klipp. Har nu ägnat en halvtimme åt att försöka förstå hur jag lägger in You-tube-klipp. Fattar inte trots anvisningar. Ger inte upp men tiden går och jag ska äta lunch med Eva-Lena från Unionen och sen bär det av till Östersund för ännu en föreläsning i kväll. Klippet kommer. 

 

 

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.