Grand Final – Sundsvall

DAG 3 på min föreläsningsturne – SUNDSVALL

När jag förra vecka blev varse att ca 180 personer anmält sig i Sundsvall till min föreläsning "Konsten att uppnå VardagsLycka, blev det lite pirr i magen. Ett förväntansfullt och spännande pirr. Unionen hade satt in en stor annons i respektive morgontidning, det hjälpte antgligen till att locka folk. jag hade även fått höra att "Sundsvalls-folket" kunde vara svårflörtade.

Min goda samarbetspartner Mia på Trygghetsstiftelsen var schysst och klippte ut annonsen och skickade den till mig.

När jag vaknade på torsdagmorgonen var det med ett leende på läpparna. Jag gick ner och åt frukost, läste morgontidningen och bestämde mig för att verkligen ta det lugnt och njuta.

Klockan 12.00 var det dax att checka ut från hotellet. Jag gick förbi Unionens kontor och lämnade av mina väskor och hämtade upp Eva-Lena för en lunch. Lunchen avnjöts på ett snitstigt ställe nere vid vattnet. LCHF Örtkryddad kyckling med grillade tomater och bearnaisesås. Fantastiskt gott.

Därefter besökte vi en inspirerande liten blomsteraffär KARNELIA BLOMMOR som ägs av två jättegulliga tjejer. Där kunde man hitta många fina presenter till sig själv och andra. De blev väldigt intresserad av mina produkter, så till veckan ska jag skicka ner lite prover och prislistor. Eva-Lena överraskade mig med ett litet paket som jag fick öppna på bussen hem. Självklart blev jag glad men mest överraskad. (Nyfiken som jag är hann jag inte mer än sätta mig i bussen förren jag öppnade paketet – jag blev jätteglad!)

På den lilla brickan står det: Älska den du är, det du gör och dem du lever nära – det är allt. Budskapet passar perfekt till mig och mitt arbete.

Så var det dax för kvällens föreläsning, människor började strömma till för att först avnjuta en god smörgås, kaffe/te. Träffade några bekanta jag bytte ett par ord med. Kände mig lugn och samlad. Ingrid Nordström som är regionchef för Unionen Västernorrland dök upp, hon hade tagit ett tidigare flyg från Stockholm där hon varit på möte. Roligt att träffa henne igen och att hon avsatt tid till att komma.

Här hälsar Eva-Lena alla hjärtligt välkomna.

Närbild på makaronipaketet som väcker frågor och funderingar.

Förläsningen flöt på väldigt bra, nu hade jag ju hunnit köra igenom den två tillfällen tidigare. Jag kände mig avslappnad och bekväm i situationen och tänkte för mig själv: – Tänk, att här står jag framför alla dessa människor och pratar. Dom lyssnar och verkar intresserade. Fantastiskt!

Här är en bild tagen när människorna började komma och ville boka upp sin plats. När vi satte igång var alla platser upptagna.

Jag är nu efter denna föreläsningsturne även ägare till tre stycken getter! Vem hade trott det? En annorlunda och bra tackgåva från Unionen.

Kvart över åtta var mina grejer nerpackade och jag småsprang till bussen. Den gick kl. 20.30 och var sista bussen till Umeå för dagen. Jag hann med…

 

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.