Söndagsångest…

Söndagkväll. En kväll som många upplever som ångestfylld p g a att ledigheten är slut och en ny arbetsvecka väntar. Om man upplever det ofta kanske det är dax att fundera över att byta arbete. Lättare sagt än gjort tycker många, visst det kan jag hålla med om. Men vilket är priset för att våndas inför sin arbetsvecka?

I mitt arbete som coach träffar jag många som är arbetslösa eller vill byta arbete eller på något sätt gå vidare i sitt privata/arbets-/liv. En del är klar över vad de vill arbete med andra har ingen aning men är öppen för att tänka "stort". Det viktigaste är är hitta en sysselsättning som känns okej.

Många gånger har goda arbetskamrater större påverkan på hur man upplever sin arbetsplats än själva arbetsuppgifterna. Vi tillbringar så stor del av vår vakna tid på jobbet så därför är det viktigt att det känns okej på söndagkväll inför tanken på jobbet på måndagmorgon.

Om du tillhör dem som varje söndagkväll och kanske flera mornar under veckan vaknar med en klump i magen p g a ditt arbete – dax att börja tänka om och tänka nytt.

Till dig som ser fram emot att träffa dina arbetskamrater i morgon – grattis!

Önskar er en god natts sömn när det är dax.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.