Det blev inte som jag trodde…

Gång på gång blir jag påmind om att ingenting går egentligen att förutse, allt kan förändras i ett ögonblock utan att jag kan påverka det. Det ända jag kan göra är att bestämmamig för hur jag ska förhålla mig till det.

Denna dagen har bjudit mig på små förändringar som inte var väntade, men det bjuder ju in till nya saker. Egentligen ingenting märkvärdigt men det blev inte som jag förväntat mig. När jag kom till jobbet fick jag veta att jag måste jobba ensam idag när vi brukar vara två – inga problem. För mig innebar det att jag kunde själv välja vilken radiokanal som skulle vara på, jag kunde lägga upp jobbet enligt mitt eget huvud och ta kafferast när det passade mig. Det innbar också att jag fått vara i fred med mina egna tankar, jag har kunnat planerat och tänk på utbildning jag ska hålla åt Almi, utan att bli störd, jag har funderat på dotterns 25-års present och lyssant på roligt prat på radion och härlig musik. Jag har kunnat sjunga högt (om jag velat).

Fick även ett SMS från min eftermiddags träff att den behövdes bokas om. Ja, det innebär att jag har hela eftermiddagen "ledig" att göra något som jag inte planerat. Spännande!

Önskar er en god och avslappnad lunch.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.