Han tyckte det var pinsamt…

Äntligen hemma efter en dag på stan . Åt lunch med sonen, tog en matig macka. Jag  vet av erfarenhet att halva är lagomt åt gången. När vi sedan var klar och skulle gå lindade jag in resterande halva i en servett och stoppade i väskan. Sonen höll på att skämmas ihjäl!!!

Kom precis ihåg mackan som legat i väsken ett antal timmar. Ser kanske inte så god ut, men det är den.

Vi hade en trevlig pratstund på tu man hand, pratade om allt möjligt. Det är verkligen kul att ha en vuxenrelation och prata vuxensaker med sin son. Självklart var jag ju tvungen att ställa lite "mammafrågor" också, det hör liksom till.

Därefter var det dax att shoppa presenter till storasyster, vi gick runt i lite olika affärer och sonen hittade riktigt bra presenter. Sen skildes vi åt och jag besökte affären för mina presentinköp och gjorde mina inköp. Jag tror dottern blir nöjd.

Jag hann även med ett besök på lakritsaffären och en snabbvisit hos min mamma. Lagom less tog jag bussen hem. Proppfull, så det var bara att stå nästan hela vägen. Jag tänkte på vad skönt att få komma hem, byta om till lite ledigare kläder och börja med maten i lugn och ro. Men vad kommer jag på precis när jag kliver av bussen? Toalettpapperet är slut sedan en dag eller två …(näsduksförådett har krymp väsentligt) och kattlåderna behöver rengöras och kattströet är också slut! Suck, pust och stön…

Ja, inte mycket mer att göra än att pallra sig iväg till affären för att inhandla dylika prylar. Så typiskt! Men nu… är det fredagsledigt.

Önskar er en skön fredagkväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.