Inte en vanlig dag för alla…

Det som för mig är en "vanlig dag" kan för andra vara något helt annat. För någon dag sedan besökte jag djuraffärn där jag brukar handla. Där jobbar en tjej som varit till mycket hjälp när det gäller min "kattsitution". Hon har alltid bra tips och råd att erbjuda, likaså ett intresse för mina katter, i alla fall känns det så. Hon är alltid glad, positiv och bjuder på sin kunskap.

Efter ett hej, frågar jag; – Hur är läget? Jag förväntade mig inte det svar jag fick. Med ett leende svarade hon: – Ganska bra. Sen…berättade hon om sin mamma som fått en allvarig diagnos med en dyster prognos.

Jag bromsade upp mitt "surr" i huvudet och bestämde mig för att vara närvarnde och lyssna. Jag ville ge henne det. Vi avslutade det samtalsämnet och jag sa att jag skulle skicka positiv energi till henne, hon tackade. Därefter gick vi över till att diskutera kattsand.

Det som för mig var en vanlig dag – var inte en vanlig dag för henne som kämpade för att känslomässigt hålla sig över ytan som hon beskrev det.

Får du möjligheten – ge av din närvaro till någon som behöver. Det räcker ibland med ett par minuter av ditt liv.

Solen skiner – jag tänker på att jag är lyckligt lottad – och tacksam för det.

Önskar er alla en härlig fortsättning på dagen/kvällen.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.