Världens största bilträff – POWER BIG MEET…

Sitter just nu på ett hotellrum i Västerås, klockan är runt midnatt och mörkret har lagt sig .Med trötta fötter och solbränt ansikte sitter jag och går igenom de ca 300 bilderna som vi har tagit under två dagar på världens största bilträff i Västerås – POWER BIG MEET. Förra året var det besökare från 30 olika länder. Häftigt.

Under fredag och lördag var det ca 9000 bilar per dag!!! Helt fantastiskt.  Man fattar inte hur stort detta är förrän man varit på plats. Två saker har jag lärt mig om "bilfolket". De har ett tålamod som få, tänk er att köa med så många bilar som båda ska in och ut. Såg aldrig någon irritation snarare tvärtom. Det andra var att väldigt få höll på med sina mobiler, ett fenomen jag annars tycker finns överallt.

Detta var min jungfruresa till Västerås och POWER BIG MEET, hade väl inga speciella förväntningar, det kanske var bra, för jag känner mig mycket nöjd. Perfekt väder, molnig med lite sol och varmt. Tänkte dela med mig av lite bilder från första dagen i Västerås, sen kommer det flera.

Besöksparkeringen.

Upphängda högtalar som hördes över hela området. Speakern hade en härlig mix av grov skånska och engelska med amerikansk uttal.

Två långa marknadsgator med produkter som du inte hittar på traditionella sommarmarknader. Många fina och fräscha retrogrejer.

Ny rumssoffa. Kattvänlig?

Bilar till salu.

Det fanns en hel del roliga skyltar och lappar som jag la märke till.

Som hundvän var det härlig att se att många marknadsförsäljare erbjöd vatten till törstiga hundar. Kul skylt!

Dax för några av de 9000 bilarna.

Dagarna kan bli långa…

Dagens middag… gott.

Återkommer med mer bilder på bilar och lite "mingelbilder". Kanske käner du igen någon.

Ha det gott/återkommer inom kort.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.