När jag är död

Jag vill finnas till för mina barn även när jag inte längre finns med i detta jordeliv. Det finns så mycket jag som mamma vill delge, livserfarenhet jag har fått under de år som gått. Jag vill att mina barn ska veta vem jag är, hur jag tänker och ser på livet. Jag vill ge dem möjligheten att ha en dialog med mig via de bilder och texter jag skrivit, och förhoppningsvis finna svar, tröst och glädje i det jag förmedlar. Redan för ett par år sedan föddes idèn att sammanställa en liten uppslagsbok om livet. Men ibland är det långt från tanke till handling. Det har tagit mig ca 2½ år att få detta klart, men i julas kunde jag glädjas åt att äntligen var den klar; boken till mina barn. Den heter: En uppslagsbok om… LIVET från A-Ö. Det blev min julklapp till dem.

Boken är uppbyggd med text och bild från A-Ö och bokens första ord är:ACCEPTERA. Du som följer min blogg kommer att få bokens alla bilder och texter presenterade allt eftersom.

140225 011

Texten: Acceptera det du inte kan förändra.

Lättare sagt än gjort ibland. Jag vill avsluta dagens inlägg med förordet i min bok:

Jag tyckte att det var en kul idè att förmedla alla välmenade klokskaper en mamma vill ha sagt till sina barn i en lättläst och illustrativ bok.

Tanken är att den ska fungera som en liten uppslagsbok om livet. Vissa texter kanske behöver lite tid för att förstås, andra är mer lättsmälta.

Med kärlek överlämnar jag denna bok att inspirera, sprida glädje och ljus.

Jag vill även påminna mig själv och alla andra att:

MAMMA HAR INTE ALLTID RÄTT – MEN OFTAST!!!

Önskar dig en bra dag/Susanne

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.