Nytt tangentbord – hade ingen aning om att det gick byta

Fredagkväll. Gemensam matlagning med nytt recept som jag hittat på någon inspirerande blogg. Jag har min laptop stående på köksbordet med receptet framme. Bredvid står en oöppnad Ramlösa. Jag skruvar av korken för att fylla mitt glas – och när kolsyran börjar pysa, bubblar även den kolsyrade drycken ut – på min laptop som helt oskyldigt står där intet ont anande. I det ögonblicket ”dog” min älskade dator, och jag var både ledsen och framför allt arg på min själv. Jag borde vetat bättre.

Jag ställde in mig på att köpa en ny, men drog ut på det – prioriterade annat. Och vilken tur att jag väntade. I ett helt otippat sammanhang där det inte diskuterades datorer eller teknik, var det en person som i förbifaten nämde att hon bytt tangentbord ett antal gånger på sina laptops hon haft under årens lopp. – Kan man byta tangentbord, frågade jag. – Javisst svarade hon.

Så nu har jag köpt ett nytt tangentbord till min laptop och den fungerar igen som om ingenting hänt. Och det blev betydligt billigare än att köpa en ny. /Önskar er en fin tisdagSusanne

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.