Skojar med Kärleken…

Jag gillar att skoja med mina närmaste, hitta på lite tokroliga saker för att överraska och locka till skratt. Nu har jag ”planterat” ett skoj ämnat till Kärleken. Han brukar bli måltavla för en hel del av mina upptåg.

För ett par veckor sedan planerade vi lite grönsaker i två pallkragar som vi har på vår lilla gräsmatta utanför lägenheten. Spenat, ruccola, palsternackor och morötter. Omsorgsfull har Kärleken tittat till vår lilla odling, sett till att det blir vattnat och hur mycket det växt.

Igår kväll kom jag på att det var dags för ett litet skämt, så i morse smög jag upp innan Kärleken vaknat och tog fram en morot ur kylskåpet. Jag valde den som hade lite blast kvar längst upp. Jag tog med mig Nelly ut så hon fick strosa runt lite under tiden som jag stoppade mer moroten jäms med de pyttesmå morotsplantorna. Tanken var att Kärleken skulle titta ut genom fönstret, upptäcka att en morotsplanta vuxit extra mycket och bli nyfiken och gå ut för att kolla. Vad hände då? Jo, efter frukosten skulle han kolla något på uteplatsen, gick ut, kom in för att berätta att en kvist på jordgubbsplantan nästan var av. Han slängde inte ens en blick åt odlingarna i våra pallkragar – som han alltid brukar göra!!! Typiskt. Nu är det bara att vänta… och det är ju egentligen det som är största behållningen – den pirrande känslan av förväntan.

Önskar er en bra dag/Susanne

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.