Urstark alliansekonomi ger jobb – och mer skatteintäkter!

Alliansen har återgett Sverige platsen som ett av Europas ledande länder, med utmärkt ekonomi och respekterat diplomatiskt arbete. Självklart vill vi fortsätta spela med ett vinnande lag och inte byta till ett kommunistinfluerat, visionslöst, avundsjukesamhälle som jättetrött blickar tillbaka på en svunnen tid. Ohlys helt omoderna demagogiska syn på vård- och tjänstesamhället skrämmer slag alla som jobbar i moderna företag och organisationer.

Verkligheten i form av allt tätare rapporter om god alliansekonomi passar inte Ohly, Östros och gänget som försöker tjata om hur dåligt allt går. Tror dom verkligen att någon orkar lyssna på tramset ?!

Sveriges bruttonationalprodukt (BNP) växte med 3,7 procent under andra kvartalet jämfört med samma period året innan, enligt Statistiska centralbyrån (SCB). Riksbanken hade räknat med 3,2 procent. Experterna hade i snitt räknat med en uppgång på 3,3 procent på årsbasis, enligt  Reuters. De tidigare redovisade starka svenska handelsbalanssiffrorna gör att ekonomin ser allt starkare ut.

Mest glädjande för sysselsättnigen är det produktionslyft som SCB noterar. Inom näringslivet har produktionen ökat med 5,2 procent och varuproduktionen har lyft med 9,8 procent. Privata sektorn betalar i slutändan all välfärd, en grundbult i alliansens jobbpolitik är att privata företag ska anställa fler och göra vinst, resultatet i form av skatter kan sedan fördelas. Ohlys och Östros omvända upplägg att först dela ut pengarna och sedan tjäna in dom verkar inte så klokt.

I alliansens sverige ökar också sysselsättningen.Riktiga jobb skapas.

Även i Vännäs, Umeåregionen och Västerbotten. Fordons- och skogsindustrin investerar i ökad kapacitet. Det ger riktiga jobb och mer egna riktiga skatteintäkter, inte skatteutjämningsbidrag från södra sverige.

Liberalare, företararvänligare skattepolitik behövs för att skapa mer jobb även i småföretagen – för att ta tillvara kringjobb för åkerier, entreprenad och tjänsteföretag när de stora företagen ökar kapaciteten.

Råvara till papper, konstruktionsvike, energi mm

Jobbpolitiken fick enligt SCB ett ordentligt lyft i form av fler arbetade timmar i ekonomin. Antalet arbetade timmar ökade med 0,6 procent och antalet sysselsatta steg 0,4 procent.

Det är ju resultaten som räknas – inte vänsterekonomerna  Ohlys och Östros tomsnack och verklighetsfrämmande nidbilder!

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.