Livligt vid ”alliansvalvagnen” i Vännäs

Det fina höstvädret lockade ut många Vännäsbor på "stan" under lördagen. Det är helt klart stort intresse för valet. Många stannade till och kom med förslag och kommenterade den pågående valdebatten både lokalt och på riksnivå.

Många man träffar har synpunkten att det klagas för mycket från vissa håll istället för se till att tillvarata regionens och kommunens möjligheter inom skola, företagande, bra boende osv.

Flera pensionärer förstod inte det massiva klagandet på riksnivå – vi har det trots allt väldigt bra här. Klyftor som ökar – det ser man mest på TV från länder från Grekland mfl där det verkligen dragits ner pga bristande samband mellan jobbpolitik, skatteintäkter och välfärd.

Nä, det gäller att vi ser till att tillsammans ta vara på Sveriges och regionen fina möjligheter istället för att skapa konstlade klyftor i samhället.

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Stefan

    Va kul att ni har en Alliansvagn i Vännäs.

    Men, ni har väl inte lyckats komma överrens i Vännäs, eller har ni ko-vänt för att få ta över klubban till vilket pris som helst?

  2. Anders Lennartson

    I de lilla minikommunen Vännäs är det så bra att alla känner alla och vi samarbetar bra, även MELLAN röda och blå laget. Inom det blå laget känner vi varandra väl och är helt överens om huvudragen i vår moderna framtidsinriktade tillväxt- och välfärdspolitik. Vi har som vid förra valet ett gemensamt valprogram för att visa våra huvudmål. Då behöver inte styra upp allt i förväg. Vi har val först och beroende på resultatet får vi se hur det praktiska ordnas. Viktigast är att jobballiansen på riksnivå får fortsätta sin framgångsrika politik – det verkar de flesta tycka. Välkommen till valvagnen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.