Valdagsmorgon!

Nu är dagen inne, valdag över hela Sverige! Mycket spännande för oss som lagt ner så många timmars arbete och se hur resultatet blir. Och vilken lättnad för alla andra som tröttnat på valfläsk.

Under hela valdagen kommar jag att tjänstgöra som Valnämndens ordförande hemma i Sorsele, så det är till mig man ringer när det blir problem! Riktigt ärofyllt uppdrag =) Att det demokratiska systemet fungerar vilar på mina axlar!

//Alex

6 kommentarer

  1. Alexandra Wermelin

    Svar till Conny Forsström (2010-09-19 10:05)
    1. Kampanjen heter ”Arbetsmarknaden är ett jävla skämt” och inget annat! En del av den handlar om facket.
    2. Som jag skrivit i tidigare blogginlägg så tycker jag att mycket i kamanjen är bra, det är en uppradning av vad vi anser vara problem och vad vi vill göra åt det.
    //Alex

  2. Alexandra Wermelin

    Svar till Conny Forsström (2010-09-19 10:56)
    Hej Conny!
    Nej, naturligtvis är det inte så! Jag undrar om du egentligen har läst igenom materialet eller om du helt enkelt drar dina egna slutsatser.
    Och redan innan den här disskussionen går vidare avslutar jag den! Jag är helt övertygad du tror på dina socialistiska värderingar och tycker att det är det enda rätta. Och det är ju helt upp till dig att göra det. Men jag kommer aldrig att kunna övertyga dig om nåt annat och har ingen större lust att ödsla tid på att försöka.
    //Alex

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.