KissrumpaEvert!

Jäkla Slevert. Imorse var det andra gången på en vecka som han kissat i trappuppgången. Första gången tyckte jag lite synd om honom när jag märkte att han inte hunnit ut -anklagade mig själv för att vara en dålig matte och så. Jag upptäckte det nämligen först när vi kom tillbaka efter promenaden och då såg kiss-spåren från trapphuset och ut på gården…

Imorse, då tog jag honom på bar gärning när han helt plötsligt stannade på vägen ner för trapporna och ställde sig och kissade.

"Vaaad gör du?" frågade jag Evert med min mest förebrående stämma när han stod där och glatt kissade på trappavsatsen. Jag förklarade sedan på skarpen att man inte alls fick kissa i trappuppgången och plockade upp honom för att hämta hushållspapper innan vi kunde fortsätta ut. Jag hoppas att han förstod budskapet.

Eländiga hund. Han testar mig verkligen, den där Slevert.

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Anna Galin

    Svar till Fru Karlsson (2011-09-18 22:57)
    Jaså, ja det hade inte slagit mig. Kanske det har med saken att göra! Fast han markeringskissade iof inte utan ”valpkissade” rakt upp och ner där han stod. Jag funderar på om han helt enkelt blir för exalterad medan han går ner för trappen… Vi tränar på sista tiden mer på lugn och att ”vänta”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.