kaberglund

Öh…kan inte ens komma på en titel

 Idag är det ont om idéer att blogga om. Bloggar ju helst om sådant som irriterar mig eller gör mig på dåligt humör, men just idag känner jag mig rätt glad. Solen skiner, det är varmt och jag behöver inte jobba. Det är svårt att hitta något att klaga på just idag, men samtidigt vet jag inte om jag kan skriva något positivt. Visst, sol och värme, men hur mycket kan man skriva om det egentligen? 

Jag kanske borde pröva att skriva något som andra bloggare gör? Typ, vad jag åt till frukost? Jag åt rostade mackor och Oboy om det nu är någon som är intresserad (vilket jag tvivlar starkt på). Nej, så lågt har jag inte tänkt sjunka än. Något annat positivt jag kan skriva om? Jo, jag skrev klart min 20 bok idag, nu på morgonen. Skönt att bli klar med den någon gång. Mina två trogna läsare har varit på mig rätt länge nu och väntat på att den skulle bli klar, och nu är den det. Men de kommer förmodligen att läsa ut den på några timmar och sedan förväntar de sig att jag ska ha bok 21 klar på en gång.

Eftersom jag inte kommer på något mer att skriva om kan jag fortsätta göra lite reklam för mina böcker. Gå in på Vulkan.se och sök efter Anton Berglund ifall ni är intresserade. Eller så kan ni gå på fantasy-sektion, typ hälften av alla böcker som är där har jag skrivit. Så är ni intresserade av fantasy och har lite extra pengar över, stöd min författarkarriär och köp mina böcker!

2 kommentarer

  1. Elin E

    Snubblade över dina böcker igår när jag av en händelse råkade hamna på vulkans hemsida. Blev otroligt imponerad över att du som är 20 har hunnit skriva och ge ut så himla många böcker! Hur hinner man skriva tio böcker på ett år? haha, jag är själv en riktig fantasynörd och har skrivit på min första fantasyidé sen jag var 13, dvs i snart 9 år och nu skriver jag om hela storyn som jag vill ha den! Är lite av en perfektionist, så jag har väl mig själv att skylla att jag inte än är färdig. Men det är min dröm!

    Kommer nog att köpa någon av dina böcker och se vad du går för! 😉 Lycka till med författarskapet, du inspirerade i alla fall mig!

  2. Anton Berglund

    Svar till Elin E (2009-09-29 12:58)
    Vad kul att du hittat mina böcker! Hoppas du tycker att de är bra (de är dock lite dyra, men det kan du inte skylla på mig för, vulkan tar hutlösa priser =). Din fantasyidé måste vara enorm om du hållit på med den i 9 år! Hoppas det går bra med den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.