Saleman följer trenden

Egal Saleman hör till kategorin basketspelare som slickar såren och försöker komma över att säsongen tog slut för snabbt. Umekillen och hans Jämtland åkte ut i SM-kvarten mot Södertälje med 0-3 i matcher.

– I första matchen låg vi under med en poäng med tre minuter kvar. Vi kämpade allt vi kunde, men bensinen tog slut. Det bättre laget vann, så är det.

– Södertälje är bra, har mera bredd än vi och coachas av landslagscoachen. Man måste titta på verkligheten. Men när man är där och spelar så är det inte roligt att förlora, säger Egal Saleman.

Egal lider även med Umeå-lagen som haft motgång de senaste dagarna.

– Det var dåliga dagar. Udominate åkte ut och Umeå föll i söndags. Det är bara att hoppas på det bästa, att Eos som har ett bra lag kan ta Malbas. Vi får se vad som händer.

Vad gör du själv närmaste tiden?

– Jag blir kvar i Östersund ett tag, umgås med grabbarna från laget och tränar styrketräning. Jag har inte bestämt när jag åker hem till Umeå, men innan dess ska det nog bli en semesterresa.

Har du något favoritresemål?

– Det blir Thailand med grabbarna. Jag har aldrig varit där och måste göra som alla svenskar. Följa trenden och åka till Thailand, säger Egal med ett skratt.

Snack om nästa säsong får vi ta senare då?

– Ja precis. Det är en senare fråga. Jag känner att jag gjort en bra säsong nu. Det där med nästa ordnar sig alltid, hälsar Egal Saleman.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.