Toppmöte direktsänds

Udominate spelar hemma mot Eos på lördag. Och på söndag finns chans att kika på mötet mellan ligatvåan Northland och ligatrean Sallén – nu med Matea Tavic.

Toppmötet i Damligan kommer att visas gratis i en webbsändning live från klockan 14:55. Man hittar sändningen genom att surfa in på någon av norrbottenstidningarnas sajter; kuriren.nu, nsd.se eller pitea-tidningen.se

Vi gör även en notering att Akropol plockat in amerikanska forwarden Hope Elam. Hon var senast registrerad för ett av bottenlagen i finska ligan, Forssan Alku. Bloggen har dock misslyckats med att hitta någon info där, frågan är om hon deltagit i några matcher. Nåja. Det viktiga är att Akropol tror på sin förstärkning.

– Mina förväntningar är att Hope ska kliva in i en ledarroll och leverera framåt, ta returer och skapa trygghet. Hon har kapacitet att spela såväl inside som utifrån. Samtidigt måste hon passa in i vår spelidé, och inte ta onödigt mycket plats. Vårt spel bygger på att hela laget involveras, och där ser jag framför mig att Hope kommer in och bidrar till helheten snarare än tar över på egen hand, säger coach Jonny Ishak till klubbens hemsida.

Helgens matcher i Damligan:

Lördag:

Akropol-Visby
Udominate-Eos
Telge-Norrköping

Söndag:
Sallén-Northland
Mark- 08 Stockholm

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.