Brown i spel igen

Ash Brown var förra säsongen Udominate Baskets främsta returtagare med snitt 8,5 returer i Damligan. Forwaden gjorde även 10 poäng per match, dock blev det bara 13 matcher innan en ryggskada satte stopp.

Rehabträningen tycks har funkat bra – för nu är Brown tillbaka i spel. Amerikanskan spelade med Sallén Basket och gjorde tio poäng när Uppsala-laget vänskapsspelade mot collegelaget Colorado State.

Om någon undrar över resultatet 35-66 i gästernas favör, så ställde Sallén upp med en del juniorer i stället för stjärnorna Kadidja Andersson, Christy Bacon och Katarina Andersson som stod alla över. Salléns nya amerikanska guard Cherise Daniel har ännu inte kommit till Uppsala. Nyförvärven Adriana Camber och Emelie Enjebo var inte heller med i Sallén.

Colorado State har på sin resa tidigare mött och vunnit mot Luleå i två matcher, även då var det ett damligalag som kom till start utan flera av sina stjärnor.

Bloggen passar här även på att göra en silly season-notering kring damligalaget Visby Ladies som förlängt kontrakten med 19-åringarna Johanna Pettersson (forward) och Moa Fredriksson (guard).

I Stockholm har degraderade Solna Vikings Katarina Milenkovic gjort klart med Akropol, så den 24-åriga guarden blir kvar i Damligan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.