Twittermatch i dag

I dag klockan 17.00 svensk tid spelar damlandslaget träningslandskamp borta mot Litauen. Matchen kommer inte att TV-sändas eller så – men svenska basketbollförbundet ska lägga ut rapportering på sitt twitterkonto: twitter.com/basketse

I ett pressmeddelande inför matchen som blir ett genrep inför lördagens viktiga EM-kval-match mot Finland, säger förbundskapten Jurgita Kausaite:

– Träningsmatchen mot Litauen idag kommer att vara en viktig förberedelse för kvalmatcherna där vi får chansen att bygga vidare på det vi påbörjade i november och strukturera upp vårt spel. Matchen mot Litauen idag handlar främst om vårt eget spel och hur vi löser olika uppgifter. Jag förväntar mig aggressivt försvar och att vi hittar vår egen identitet i spelet. Jag vill se en enorm vilja och att vi har varandras rygg i alla situationer. Tålamod och bättre samarbete offensivt kommer att öka våra chanser.

Det svenska laget har tränat tillsammans i Litauen sedan samlingen i söndags. En intressant sak med träningslandskampen blir om alla spelare i svenska truppen får chansen att visa upp sig i matchsituation.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.