Första uppkast i dag

Bloggen ska strax sätta sig i bilen och ta E4 norrut. Det är dags för första uppkast, närmare bestämt klockan 17.00 spelar BC Luleå mot Umeå BSKT i den första testmatchen på försäsongen.

Umeå har tre man på skadelistan, det är Nathan Dawit, Jesper Hallberg och Magnus Haney. Ytterligare en gubbe ska inte spela in dag och det är Fredrik Björnsson.

Det mest intressanta är att få se Umeås tryoutguard Gerald Williams II. Det blir förstås även debut för George Valentine och Josh Wolfram.

– Egentligen bokade vi den här tidiga matchen för att få se Gerald, men det är så klart nyttigt att få se alla i aktion i matchsituation mot andra människor. Det här blir första matchen, det är nära till Luleå, djupare än så är det inte, säger caoch Jesper Gustavsson.

Från Luleå rapporteras att tio spelare kommer till start, saknas gör Tom Lidén (med landslaget) och rehabtränande Anton Saks. Även BC Luleå har nya importer i Brandon Rozzel och Quinton Upshur som ska visa upp sig för första gången i annat än träning. Även Luleås tilltänkta centerförvärv Brice Massamba ska spela i dag.

Givetvis blir det på Bloggen matchrapport från Luleå Energi Arena.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.