Murbruk av rätt sort?

Försvarstaktik kan vara olika. En del lag brukar försöka parkera bussen framför eget mål. Udominate Baskets coacher har byggt upp det på annat sätt inför SM-slutspelet.

– Vi har haft lite sprickor i försvarsmuren, men nu till slutspelet har vi investerat i en ny spackelspade och murbruk som vi hoppas ska vara av rätt sort, säger  Bo Ågren-Malm.

Matchguide SM-kvartsfinal 1:3

Udominate-Visby Ladies
Plats: Umeå Energi Arena Vatten
Tid: Kl. 18.30 onsdag.

Tränarsnack
– På de sista träningarna inför slutspelet har vi haft bra kvalitet och slutspelstempo. Offensivt ska vårt breda material vara svårstoppat. Vi går in till slutspel med alla i truppen mer eller mindre tillgängliga, säger Udominates coach Bo Ågren-Malm.
– Vi bryr oss inte om vilka spelare Visby kommer med eller ej. Det är ett lag som gillar att skjuta trepoängare och vi ska så klart slå in kilar i vad de vill göra. Men mest fokuserar vi på vårt och hoppas kunna bjuda publiken på underhållande och fartfylld slutspelsbasket.

No­te­ra att…
… Kvartsfinal 2 spelas fredag 24 mars kl. 19:00, Visby-Udominate, Ica Maxi Arena.
… Lagen möttes i kvartsfinal även förra säsongen, Udominate vann då två raka. I årets grundserie 3–0 i matcher till Umeå-laget.  Första mötet i Umeå med 80-56, andra mötet i Visby med 63-98 och det sista i Umeå med 101-77.
… Visby ska enligt egen uppgift gå in i slutspelet utan två stjärnor, kanadensiska centern Jose Ann Johnson och amerikanska forwarden Danielle McCray som lämnar laget.

Kvällens alla matcher:
SM-kvartsfinaler: Umeå-Visby, Luleå-Norrköping, Alvik-Eos, Mark-Telge.

Kval till Basketligan dam: Högsbo-Östersund, Uppsala-AIK.

Basketligan herr: Södertälje-Uppsala.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.