Inspiration från NBA

Luleå Basket har såklart stort försprång både när det gäller SM-guld och titeln som ”Årets matcharrangör” i Basketligan dam. 2017/2018 får Luleå betraktas som megajättefavoriter till allt.

Men Umeå har inte gett upp helt. Udominate har ny coach är anskaffad, nytt lag ska byggas och… vem vet, kanske blir det upphottade ligaarrangemang framöver (?)

I alla fall fanns Udominate Baskets nya General Manager Joakim Genetay och den gamla GM Oscar Stenberg på plats i Quicken Loans Arena i Cleveland, Ohio, USA där tredje matchen i finalserien i NBA avgjordes natten till i dag svensk tid.

Bloggen begärde och fick en liten rapportering från Cleveland.

Så här säger firma Genatay/Stenberg om matcharrangemanget:

”Fantastisk inramning i the Q med 20.550 personer. Gällande arrangemanget så är det full show hela tiden med dans, eldkastare, 3D-projektioner på golvet, rappare, dubbla maskotar,  skjuter ut tröjor med mera. Även bra kommers med allt från popcorn, korv, pizza, läsk till öl, vin och starkare drycker. Fantastiskt roligt att se barn, unga och äldre som är tillsammans på ett arrangemang och skapar en sådan inramning”.

Umeå-bossarnas matchrapport lyder som följer:

” Matchen började böljande med treor åt båda hållen, hos Cavs var LeBron James klart bäst till paus, hos Golden State Klay Thompson, i andra halvan och ju längre matdchen gick mattades LeBron och i stället leddes Cavs av Kyle Korver som satte ett par tunga treor och Kyrie Irving. Hos Golden State kom Stephen Curry och ”KD” Kevin Durant i gång. Sista fyra minuterna när Golden State vände så vare det KD show, attacker, straffar, treor, han var överallt. Cavs är för korta i rotationen samt att JR Smith  och Tristan Thompson måste upp rejält för att hota ett offensivt Golden State av sällan skådat slag.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.