Klart: Hot om hat undanröjt

Ni läste det först här på Bloggen. Att guldtränaren David Visscher skulle bli kvar i Luleå Basket.

Så här sade Visscher den 26 april: ”Ja, det lutar åt att det blir så, men det är inte helt klart. Jag måste prata med min arbetsgivare Luleå kommun.  en det är klart, om min chef skulle säga nej till en fortsättning för mig med Luleå Basket så skulle han väl bli Luleås mest hatade man (skratt).”

I dag den 21 juni är det officiellt klart. Visschers chef på Luleå kommun vågar gå ut på gator och torg – inget hot om hat.

David Visscher är klar för att coacha Luleå även 2017/2018.

– Det känns skönt. Det har tagit lite tid men det går att kombinera med jobbet. Så det känns bra, säger Visscher till NSD/NK.

När det gäller Luleå Baskets trupp så är av de etablerade spelarna bara Allis Nyström som förlängt. Jelena Antic har gjort klart med ny klubb i Polen och Bloggen har tidigare berättat att Janis Ndiba är på väg bort. Nytt i dag är att NSD erfar att även Katie Bussey lämnar guldklubben.

Kombinationen av nytt lagbygge och drömmar om ett femte raka SM-guld i Luleå är inget som gör Visscher sömnlös om nätterna…

– Det är spännande. Vi vann och alla förväntar sig att vi ska försvara guldet, men det är något som klubben har blivit van vid, säger han till NSD/NK.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.