Blir ett familjeföretag

Med Lotta Enjebos intåg som klubbdirektör i Umeå Basketbollklubb, mest känt som Udomiante, som ska bli A3 Basket, kan man säga att det blir ett familjeföretag att utveckla Umeås damligalag och organisationen bakom.

– Att komma till Umeå känns bra, jag är väldigt positiv till pulsen och näringslivet i staden. Skönt känns det även med ambitionen här i klubben att få till saker och ting. I en ung klubb provar man sig fram, i bland blir det bra, i bland mindre bra grejer. säger Lotta Enjebo.

Maken Jan Enjebo är alltså Udominates nya head coach. Som förhandlar om förlängt kontrakt för 2018/2019.

Får han nytt kontrakt för nästa säsong?

– Det finns risk/möjlighet att han vill jobba på samma ställe (skratt). Men han delar känslan för att det är bra i Umeå, säger Lotta Enjebo.

Mer läsning: Ska ta klubben till nästa nivå

Bloggen: Så här är läget nu i Udominate Basket:
Ny post: Klubbdirektör Lotta Enjebo. Frisk kraft in. Nödvändigt drag för att styra upp organisationen vid sidan av basketlaget.
Får hjälp: Marknad/event-ansvariga Lisa Åström. Tidigare ensam anställd.
Dra sig tillbaka igen: Oscar Stenberg. Stark man som efter förra säsongen lämnande över det operativa (ideella) ansvaret till Joakim Genetay, men då Genetay blev sjuk före jul tog Stenberg över igen. Men Stenberg kommer att finnas med i kulisserna med sponsringsfrågor och säkerligen även med lagbygget.
Blir kvar: Ideellt arbetande sportchefen Bo Ågren-Malm.
Coacher: Head coach Jan Enjebo – har inte skrivit på nya kontraktet ännu.Oddset är 1,00.
Ass. coach Micke Blomqvist – har avtal och avgör själv om han fortsätter (avgörande lär bli familjen och dagjobbet på skola).
Spelartruppen: En del spelare lär stanna kvar, när nästa säsongs lag byggs ihop finns Jan Enjebos röst med.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.