Silly: Värvning en jackpot

Herrliganykomlingen Wetterbygden Stars har gjort klart med sitt första nyförvärv –  Jonathan Peleg (som tidigare lirat i Wetterbygden) lämnar Nässjö Basket för ettårskontraktet med Stars.
Shooting guarden snittade förra ligasäsongen med Nässjö 20 min/match med 6,7 poäng, 2,0 returer och 1,5 assists.

– Vi är extremt exalterade över att lyckats knyta Jonathan till oss. Vi tror att det finns en offensiv uppsida på Jonathan där han, kanske lite orättvist, förknippats under åren med att enbart vara en försvarsorienterad basketspelare. Jonathan har tränat med oss under ett par veckors tid och det har varit extra roligt att se hur han och hans blivande lagkamrater redan funnit varandra. Vi vill försöka bygga vidare på den monumentala lagkänsla vi hade ifjol och där känns det redan som att Jonathan kommer passa perfekt in. Sammantaget känns värvningen av Jonathan Peleg lite av en jackpot, en spelare som kommer med erfarenhet av SBL och som dessutom känner vår organisation och dess individer väl, säger Wetterbydens sportchef, Dennis Aulander i ett pressmeddelande.

x x x x x

Ett par internationella noteringar kring bekanta spelare;
Svenske Charles Barton J:r går vidare efter en bra säsong i tyska Kircheim Knights. Ny klubb blir Kangoeroes Mechelen  i Belgien.

Jänkaren Jabril Durham som tidigare spelat i Jämtland och förra säsongen spelade i Ungern – har presenterats på sin nya klubbs hemsida. han ska kommande säsong spela i grekiska förstaligan med Rethymno Cretan Kings.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.