Coachens domarhyllning

Inga ordinarie domare på plats när topplagen BC Luleå och Norrköping Dolphins spelade repris på SM-finalen. Tre inhoppare med hyperkort varsel fick sköta dömandet. Rikard Lundberg, David Lövgren och Niklas Flymalm. Alla från Luleå. Segern till Norrköping på ett sista skott – som kanske inte borde godkänts. Då hyllar BC Luleås coach Peter Öqvist domarinsatsen;

”Jag tycker att det är ett styrkebesked från basketstaden Luleå. Det är otroligt att situationen uppstår men att vi har tre grabbar av den kvaliteten som kan gå in är fantastiskt. Jag tycker att de gör det med bravur. Det är omöjligt för dem som Luleådomare att döma bort det där sista skottet. Det går inte för dem. All heder till deras insats och det är bara synd att det är i den här matchen som situationen uppstår”, säger Öqvist till BC Luleås hemsida.

x x x x x

När det gäller uppdatering om BC Luleå-spelaren Daniel Alexanders knäskada är senaste rapporten – efter undersökning av BC Luleås läkare Tomas Isaksson – att det ska röra sig om en meniskskada. Beskedet är att skadan ska opereras omgående.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.