Silly: Halv säsong blir mer

Karriären började i Boden Basket, gick via basketgymnasium i Huskvarna vidare till Gotland för flera säsongers ligaspel. Forwarden Johanna Persson har även hunnit med ett längre uppehåll från elitbasketen innan hon förra säsongen återvände till Visby Ladies där hon då spelade en halv säsong – nu ska det bli mer med nytt kontrakt över säsongen 2019/2020.

– Det känns inte mer än rätt att jag följer upp min förra halva säsong med en hel, jag ser fram emot det! Jag siktar på att bli stabilare i mitt trepoängsskytte, säger Johanna Persson i ett pressmeddelande.

– Johanna är en spelare med hjärtat på rätt ställe och det var tydligt när hon anslöt till laget förra säsongen vilken positiv påverkan hon har på laget. Det är
bra med lite kontinuitet och en redan bra trepoängsskott som säger själv att hon vill bli ännu bättre tackar jag aldrig nej till. Hon har en bra inställning där hon
alltid sätter laget först, och jag har hittills inte sett en träning eller match där hon inte gett 100%, säger Visbys coach Eivin Möstl.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.