Silly: Lämnar krisklubben

Hur det blir med krisklubben Norrköping Dolphins kommande säsong kan nog ingen svara på. Klart är i alla fall att landslagsguarden (D20) Lovisa Hjern tar det säkra före det osäkra och flyttar till Wetterbygden Sparks.

I dagarna har D20-landslaget läger i Norrköping under ledning av bland andra coach Robin Sandberg (Luleå Basket)  och assisterande Caroline Muzito Bagenda (Umeå BSKT).  Norrköpings-fostrade Lovisa Hjern snittade förra ligasäsongen med Dolphins 9,1 poäng, 4,4 returer och 2,8 assists.

– Efter fyra raka ligasäsonger på hemmaplan kände jag att det var dags för något nytt, framförallt att få chansen att utvecklas i en ny miljö. I det sammanhanget känns Wetterbygden som rätt plats för mig då jag upplever klubben som ambitiös samtidigt som man är en förening som hela tiden vill utvecklas. Jag tycker att vi redan nu har ett spännande lagbygge med framförallt många duktiga skyttar. Att dessutom få ha en driven coach som “Frasse” lockade naturligtvis också lite extra. Min målsättning för nästa säsong blir att förbättra alla detaljer i spelet samtidigt som jag vill ta ansvar och visa vägen. På sikt vill jag försöka spela i ännu bättre ligor och jag tror att Wetterbygden kan vara ett bra steg mot det målet, säger Lovisa Hjern till klubbens hemsida.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.