Stjärnans besked i Dolphins-krisen

Krisklubben Norrköping Dolphins har fått en ny styrelse som ska hålla i gång verksamheten fram till ordinarie årsmöte i oktober.

– Vi behöver se över alla delar. Klart att folk utifrån är nyfikna på vad som händer i klubben, givetvis. Det har ändå varit en bra respons och att det är föreningsdemokratin som vinner idag. Men samtidigt har vi ett stort ansvar fram till årsmötet att se hur det verkligen ser ut. Samt att säkerställa likviditeten och elitlagen, säger David Bergström, som under kvällens extramöte valdes till ordförande i interimsstyrelsen, till Norrköpings Tidningar

Några klara besked om framtiden för Dolphins båda ligalag finns inte. Men det blir lägre nivå än tidigare.
– Vi kan inte tävla som vi gjort den senaste tiden. Men på sikt så vill vi bli bäst igen, men det är lite längre perspektiv på det, säger David Bergström till NT.

De ska leda Dolphins, här är nya interimsstyrelsen:  David Bergström (ordförande), Lino Casimiro, Jan-Peder Dareus, Claes Egnell, Johan Lind, Mattias Ottosson, Jenny Pettersson-Dahlin, Nadine Stolle.
Noterbart där är att två namn (Mattias Ottosson och Claes Egnell) finns kvar från den styrelse som avgick efter att förslaget om att sälja klubbens arena röstats ned på tidigare extramöte.

Stjärnan Jocke Kjellbom har kommenterat sin framtid som basketspelare. Det fanns redan innan klubbens kris tecken på att han tänkt ställa skorna på hyllan. Men inget definitivt beslut är taget.
– Förutsättningen är att vi har ett A-lag över huvud taget. Det är möjligt att jag slutar oavsett vad som händer, men jag vill ha kvar basketen i staden. Klubben ligger mig varmt om hjärtat, säger Jocke Kjellbom till NT.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.