Dilemman i norr

Dilemman i norr;

1) Luleå Basket vet inte när WNBA-spelaren Natasha Hiedeman dyker upp och funderar säkert på vad som händer om hon i samband med slutspelet i USA får erbjudande om massa mer dollar från någon annan klubb i världen.

2) Josefin Vesterberg, som tidigare nobbat ett bud från Luleå, har ännu inte hittat ny klubb ute i Europa. Hon tränar tills vidare med Luleå

3) Luleå Basket har redan spenderat pengarna för den nya truppen.

4) Hiedeman är guard. Vesterberg forward.

5) Luleå inleder svenska ligaspelet med uppmjukande match hemma mot Mark Basket den 25 september. Har sedan tuffare bortaspel i Umeå mot A3 Basket den 3 oktober.

– Vår trupp är klar och vi har egentligen inte mer pengar. Vi vet också att vi inte är hennes (Vesterberg) förstaalternativ. Utan att hon vill spela vidare utomlands. Men säsongen startar snart. Och om hon inte hittar något bra alternativ utomlands så finns vi här för henne. Hamnar hon i den situationen så kommer vi försöka hitta en bra lösning. Inte minst med tanke på landslaget. Hon kommer också att fortsätta träna med vårt lag tillsvidare. Fast det verkar finnas intresserade klubbar och förhoppningsvis löser sig allt för henne inom kort, säger Luleå Baskets klubbdirektör Christer Sehlin till Norrbottens Media.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.