Förlängning officiell

Efter badet i isvaken vinner förstås Robin Sandberg den inofficiella titeln som ”Årets kallaste coach”.

Nu är det även officiellt att han fortsätter som headcoach för Luleå Baskets damer även säsongen 2020/2021.

– Jag är väldigt nöjd med Robins prestation över säsongen. Vi hade högt ställda förväntningar på honom vilka jag tycker han har infriat. Han har vuxit in i kostymen under året och anpassat sig på ett bra sätt i en miljö med högt ställda krav. Nu är siktet inställt på kommande säsong och en minst lika bra prestation, säger klubbdirektör Christer Sehlin i ett pressmeddelande.

– Självklart är vi inne i en fas som är orolig och ovetande, framför allt vet vi inte riktigt vad som kommer hända i sommar eller kommande säsong. Vi har ansvar att vara försiktiga och sätta samhället först så vi kan återgå till någon normalitet. Det jag dock vet är att vi kommer vara så redo som möjligt för kommande säsong och bjuda på så mycket show, fart och fantastiskt lagspel som möjligt!, säger Robin Sandberg.

När det gäller spelartruppen har Luleå Basket tre svenska spelare med 1+1-kontrakt, det är Allis Nyström, Chioma Nnamaka och Felicia Ponturo. Coach Sandberg räknar i utgångsläget med att den trion kommer att spela vidare med laget även nästa säsong.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.