Ny walk over

Ytterligare en walk over-match på grund av covid-19.

Denna gång är det Helsingborgs damer som med kort varsel måste ställa in och det innebär att den match som skulle ha spelats i dag lördag slutar med vinst 20-0 för Norrköping. Därtill skjuts matchen, som Helsingborg skulle ha spelats den 16 december, upp.

Så här ser besluten ut som kommunicerats via förbundets tävlingsansvarige Olle Lundén;

Beslut Helsingborg BBK
Matchen Helsingborg BBK-Norrköping Dolphins, som skulle spelats 201212, ställs in på grund av en positivt testad spelare i Covid 19. Dessutom är sex spelare till sjuka och väntar på testsvar. Det råder således en stor risk för ytterligare smittspridning av Covid-19 i Helsingborg BBK. Eftersom situationen har uppstått senare än 48 timmar innan uppkast tilldöms Norrköping Dolphins segern med 20-0.

Beslut 2 Helsingborg BBK
Helsingborg BBK har en positivt testad spelare i Covid 19 och dessutom sex insjuknade spelare till som väntar på testsvar. Det råder således en stor risk för ytterligare smittspridning av Covid-19 i Helsingborg BBK.
I samråd med läkare skjuter därför SBBF upp matchen Helsingborg BBK- Luleå BBK, den 16 december 2020. Enligt protokollet ska matchen spelas inom 28 dagar.

x x x x x

I dag lördag återstår i skrivande stund en match i SBL dam – det är kvällsmatchen Luleå-Visby (kl 18:00).

Mötet A3 Basket Umeå-Upppsala är sedan tidigare inställt pga covid-19 i Uppsala-laget, den matchen ska spelas senare på nytt datum.

x x x x x

I herrarnas liga finns en lördagsmatch i schemat, det handlar om Köping-Fryshuset (kl 16:04).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.