Silly: Win-win för ligalaget

Coach Gehrke och hans Köping Stars har skadebekymmer på försäsongen och har tagit in en bekanting till träningstruppen – amerikanen Steven Haney. 

– Det här en win-win-situation. Vi behöver spelare som möjliggör kvalitet på träningarna och Steven behöver komma i form efter en skada, säger coach Torbjörn Gehrke som på klubben hemsida beskriver läget:

”Steven Haney spelade för mig i Jämtland 2019/2020 och kommer till oss som ”skade-ersättare” och träningsspelare tills det vi får klarhet i hur vår trupp ser ut och Stevens egen framtid. Steven behöver ett lag att träna med (efter sin egen skada) och vi behöver en spelare som vill träna och spela till sig ett kontrakt.”

Eventuellt kommer Haney till spel i träningsmatchen mot Norrköping Dolphins på fredag.

Förra säsongen spelade amerikanen i Polen och Litauen och har genomgått en fingeroperation under sommaren

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.