Ny uppgift: Visby vinnare på wo

Sent på måndagskvällen kom en ny uppgift i historien om A3 Umeå som satts i karantän på grund av risken för smittspridning.

Visby Ladies, som skulle haft hemmamatch mot Umeå på tisdagskvällen, har skickat ut ett pressmeddelande med innehållet att laget från Gotland tilldöms seger på walk over med resultatet 20-0.

Här är pressmeddelandet i sin helhet;
”Biträdande smittskyddsläkare Gunilla Persson i Region Västerbotten har under måndagskvällen satt samtliga spelare i A3 Basket Umeå i karantän fram till och med den 26 december till följd av ett bekräftat fall av Covid-19 i truppen och ett bekräftat fall av Covid-19 bland ledarstaben samt risk för smittspridning hos övriga.
Detta gör att matchen mellan Visby Ladies och A3 Basket Umeå 18:30 i ICA Maxi Arena tisdagen den 21:a december 2021 ställs in. Svenska Basketbollförbundet har under kvällen meddelat klubben att Visby Ladies kommer att tilldömas segern med 20-0 då situationen uppstått för nära till matchstart för att matchen skall kunna flyttas.
Visby Basketbollklubb önskar de spelare och ledare i A3 Basket Umeå som insjuknat ett snabbt tillfrisknande och att återhämtningen går så bra som möjligt.”

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.