Silly: Favoriten tillbaka

Fem säsonger i svenska ligan gjorde forwarden till publikfavorit i Borås – nu är det klart att veteranen Chris McKnight kommer tillbaka.

Den 34-årige tvåmetersmannen har efter att han lämnade Borås 2015 spelat runt om i Europa och kommer närmast från Korisliiga i Finland där jänkaren för semifinalgänget Kataja spelade 31 min/match med leverans i snitt 14 poäng och 6 returer.

Chris McKnight har skrivit tvåårsavtal med Borås Basket.

⁃ Chris tid i Borås Basket var helt fantastisk och dörren att återvända till oss har alltid stått på glänt. Att det nu blir ett bra tillfälle för både oss och honom att återuppta vår relation känns väldigt bra. Chris blir en viktig första pusselbit i nästa års lagbygge, säger klubbens sportchef Jonas Larsson.

x x x x x

Noterbart är att McKnight fick lämna Borås 2015 då han stoppats av polis med rester av cannabis i blodet och dömdes av tingsrätten till 2000 kronor i böter för två fall av ringa narkotikabrott. Då bröt Borås Basket med stjärnan: ”Detta kommer som en stor överraskning för oss då Chris under alla sina år i klubben alltid varit ett föredöme. Narkotika är förstås oacceptabelt inom Borås Basket och därför går nu klubben och McKnight skilda vägar efter fem säsonger”, skrev klubben den gången på sin hemsida.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.