Silly: Comeback efter sju år

Östersund Basket har sedan tidigare en spelare klar – Moa Lundquist med ett år kvar på sitt kontrakt. Första nyförvärvet inför 22/23 handlar om en comeback av en spelare som ställde skorna på hyllan för sju år sedan – nu 34-åriga Östersunds-bon Malin Aasa.

Malin Aasa har i den tidigare karriären gjort 45 landskamper och tagit SM-guld med Norrköping (2013). Det är även comeback som spelare i Tegeltemplet, som 20-åring lämnade guarden Umeå Comets för spel i ligalaget som då hette Jämtland även på damsidan.

– Det ska bli enormt kul att få vara tillbaka på basketplanen igen men framför allt att få representera Jämtland igen. Östersund Basket har något spännande på gång och jag hoppas kunna bidra med en hel del erfarenhet.” säger Malin Aasa i ett pressmeddelande.

– Det här är verkligen oerhört bra. Malin är en otroligt bra ledare med en erfarenhet som vi behöver. Jag har själv tränat med Malin när vi båda spelade, och hon är en tävlingsmänniska utan dess like. Nu har vi sommaren på oss att förbereda på bästa sätt. Så kul att ha Malin tillbaka,  säger Östersunds coach Alva Stark.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.