Silly: Osäker – skrev på för två år

Luleå Baskets tuffa returtagare Allis Nyström var efter sin skadehistorik och vårens bittra finalförlust osäker på om hon ens skulle fortsätta med basket – beslutet blev i stället att krita på ett nytt tvåårskontrakt.

– Jag var i valet av kvalet om jag skulle lägga av att spela och satsa på en civil karriär. Men nu har jag hittat en bra lösning med föreningen samtidigt som jag känner att jag har motivation och fortfarande tycker det är så roligt. Jag vill spela med Luleå Basket så länge det fungerar. Men i den lösning vi kom överens om så kan jag bryta efter en säsong om kroppen inte pallar. Har jag den möjligheten är det inga problem för mig att skriva kontrakt över flera år, säger Allis Nyström till Luleå-tidningarna.

Att den 29-åriga forwarden från BK Vråken, med sju SM-guld i Luleå i bagaget fortsätter hyllas av coachen Robin Sandberg;

– Kanske den viktigaste påskriften av många anledningar. Med Allis får vi mycket och inte bara erfarenhet och kontinuitet. Hon kommer dominera färgen och returtagningen men ger också ett lugnt i truppen som få kan. Det känns skönt med två säsongen också. Det gör att vi kan blicka ännu mer framåt som lag och förening.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.