Silly: Mästarnas tredje import

Regerande mästarlaget Norrköping Dolphins har presenterat sin tredje import inför 22/23. James Murray-Boyles är en 25-årig tvåmetersman från USA, han kommer närmast från spel i Österrike där han snittade  16.2 poäng och 6.2 returer. Tidigare har han även gjort två säsonger i Slovakien.

– James är duktig spelare som är atletisk och passar bra in i vårt snabba spel. James har bra storlek för sin position och kan spela både med och utan bollen i anfallsspelet vilket är en viktig del för oss. Han är aggressiv och kan sätta press på försvaret då han kan både skjuta och attackera korgen, säger coach Mikko Riipinen, som fortsätter;

– James är en hungrig spelare som passar bra in i vår profil då han är väldigt målmedveten och vill ta sig till en så hög nivå som möjligt. Han har tagit en lite längre väg men har redan flera års erfarenhet av spel i Europa och vi tror att det kan vara viktigt för oss att ha i truppen.

Truppläget i Dolphins med tio klara namn: Tim Schüberg, Hugo Bergström, Adam Ramstedt, Nathan Dawit, Elias Desport, Adam Massarsch, Jacob Hadi, Koby McEwen, Zach Thomas och James Murray-Boyles.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.