Silly: Flyttar hem igen

Förra säsongen lämnade han Superettan för att spela i ligan med Jämtland. Nu är Nummer tio Alan Zekovic  tillbaka i Uppsala Basket.

Den 24-årige forwarden (198 cm)  återförenas därmed med coach Panagiotis Nikolaidis som han hade under sin säsong med Köping Stars 2020/21.

– Jättekul att få återförenas med coach Giotti igen. Jag tror det är bra för hela klubben att få in en coach som Giotti som har erfarenhet på SBL-nivå sedan tidigare, det kan få klubben att lyfta ett snäpp hela tiden, säger Alan Zekovic till Uppsala Baskets hemsida.

– Alan kommer bli en viktig kreatör i vårt unga lag. Han jobbar alltid hårt och ställer höga krav på sig själv och sin omgivning. Det här blir hans sjätte säsong i SBL och hans erfarenhet både på och vid sidan av plan kommer vara viktigt för oss. Jag är väldigt glad att ha Alan med oss på den här resan vi börjar och vi ser alla fram emot att säsongen närmar sig, säger coach Panagiotis Nikolaidis.

x x x x x

Guarden Tim Nord, 21, lämnar Jämtland Basket och går till Ockelbo.
– Det känns som en bra utvecklingsmiljö och jag ser fram emot säsongen i Superettan, säger Tim Nord i ett uttalande.

x x x x x

Yousef Ghanem ska spela med Fryshusets ligalag säsongen 22/23.

x x x x x

Köping Stars meddelar att Marcus Larsson kommer tillbaka för sin andra säsong i klubben. Han ska inte bara spela ligabasket – utan även kliva in i en roll som ungdomsansvarig sportchef.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.